Altijd stijlvol de deur uit met deze tips!

We willen er allemaal wel stijlvol uitzien. Maar dan het liefste zonder teveel poes pas en we willen al helemaal geen uren voor de spiegel te hoeven staan. Wie heeft daar tegenwoordig nog tijd voor, duh! Met deze tips kun jij ook zonder teveel moeite stijlvol de deur uit gaan.

De juiste stoffen

Voor een stijlvolle look maken de stoffen die je draagt het verschil. Ga voor kwalitatieve stoffen en pas vooral op met polyester. Deze kan namelijk al snel wat goedkoper ogen. Er zit veel verschil in de kwaliteit van polyester tussen de winkels, dus let hierbij vooral op of hij erg statisch is!

De kleur van deze top gaan we veel zien dit seizoen en past perfect bij het herfsttype. Juist door de glans geeft hij de look een elegante touch. De pantalon heeft een subtiel streepje en past er perfect bij.

Deze outfit is te koop bij La Mirel mode

Stijlvolle prints

De trend die we nu veel gaan zien is het ruitje, ideaal voor een stijlvolle look. Heb je net als ik wat stevige benen dan kan een ruitjes broek net iets teveel accent op je benen leggen, waardoor ze onnodig voller lijken. Draag er dan een wat langer vest over. Dit zorgt voor een horizontale lijn en die laat je weer langer en slanker lijken!

Ook het dierenprintje is weer volop aanwezig in de winkels. Wanneer je deze op de juiste manier styled, kan deze je look helemaal afmaken.

Extra tip! Beide tops hebben een subtiel detail aan de halslijn, dit soort kleine dingen maakt je look een stuk stijlvoller.

Deze outfit’s zijn te koop bij La Mirel mode

Neutrale kleuren

Het toppunt van stijlvol de deur uitgaan, is toch wel in neutrale kleuren. Denk bij neutrale kleuren aan zwart, wit, grijs, cognac, beige, taupe, camel, kaki, diep olijfgroen etc. Het makkelijkste om te onthouden is. Zitten deze kleuren in de regenboog? Nee, dan is het een neutrale kleur.

Ik ben een neutraal zomertype, juist de neutrale kleuren staan mij goed in het gezicht. Bekijk het verschil maar eens met de outfits hierboven! Dat is het verschil wat kleur met je kan doen. Wil jij ook weten welke kleuren jou het mooiste staan? Ontdek dan je kleurtype in de online cursus de perfecte garderobe!

Deze outfits zijn te koop bij La Mirel mode

De juiste schoenen

De juiste schoenen maken je outfit helemaal af. Nu kun je natuurlijk weer je sneakers er onder aan trekken. Maar dit geeft de look toch net een andere stijl (kan ook leuk zijn).

Kies bij een stijlvolle look voor schoenen in een neutrale kleur, bijzondere details of ga voor een spitse neus. Een pump is altijd goed, kun je niet goed op hakken lopen, draag dan een wat stevige lage blokhak. Dit loopt een stuk comfortabeler.

Op zoek naar meer outfit inspiratie? Check dan deze en nog meer styling video’s op Instagram

https://www.instagram.com/p/B2D44ueovFh/?igshid=t02oa8ceitp1

Veel liefs,
Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.