witte sneaker winter outfits

3 styling tips voor witte sneakers in de winter

Een aantal weken geleden kreeg ik van Footway een mail met de vraag of ik open stond voor een leuke samenwerking. Ik mocht van hun een paar schoenen uitzoeken en dan zou ik daar een leuk blog over schrijven. Nu heb ik net als de meeste vrouwen een echte schoenentic. Dus aan dit soort samenwerkingen doe ik graag mee.

Nu stonden er al een lange tijd een paar sneakers op mijn verlanglijstje, namelijk de witte Adidas superstar. Nu kun je denken. Waarom witte sneakers uitzoeken in de winter??

Dus vandaag laat ik je graag zien. Hoe makkelijk het kan zijn met 3 styling tips voor witte sneakers in de winter.

Casual

Witte sneakers en een jeans zijn altijd een goed idee. Gooi er een heerlijke warme trui boven en tadaaaa.

witte sneaker outfit vrouw

Stoer

Ik weet niet welk gevoel jij ervan krijgt. Maar ik voel mij altijd lekker stoer in een leren jasje. Voor deze look heb ik de sweater van mijn man in gepikt 😉

witte sneaker outfit winter vrouw

Casual meets chic

Ik vind het heerlijk om verschillende stijlen te combineren. Dus een sneaker style ik gerust onder een pantalon. Geeft altijd weer wat extra’s…Love it

witte sneaker outfit vrouw

Welke van de drie outfits is jouw favoriet?

Extra tip

Doordat de sneakers wit zijn vallen ze uiteraard erg op. Dit betekent dat ze mijn benen korter en dus voller maken. Nu zijn mijn benen al vol genoeg van zichzelf, dus maak ik gebruik van een ander trucje. Ik zorg namelijk bij alle drie de outfits dat de kleur van mijn broek doorloopt naar boven. Hierdoor blijf ik lengte houden en lijk ik dus langer en slanker.

Haal de witte sneakers dus maar weer uit de kast dames! Je hebt nu genoeg mogelijkheden gezien om ook in de winter te genieten van je witte sneakers.

Veel liefs,

Marloes

Disclaimer, deze schoenen kreeg ik gratis aangeboden van Footway

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.