Marloes ondergaat het bleken van tanden

Tanden bleken, dit is mijn ervaring!

Tanden bleken, ik heb er al vaak over gelezen en toch durfde ik het elke keer niet aan. Met een simpele reden, namelijk de gevoelige/pijnlijke tanden erna. Als er namelijk iets is waar ik een hekel aan heb, dan is het wel pijn aan mijn tanden. Dus toen ik Chantal tegenkwam op een lady’s night en zij mij vertelde dat het ook pijnloos kan was mijn interesse gewekt.

Smilingworld

Chantal is de eigenaresse van beautysalon So BeYoutiful. Zij werken met het merk smilingworld, hiermee wordt op een natuurlijk wijze de gele waas van je tanden verwijderd. Dit doen ze met een non peroxide gel, deze is dus niet schadelijk voor je tanden en je glazuur.

Dit zeggen ze er zelf over op de website: So,BeYoutiful is gespecialiseerd in het bleken van tanden middels een 100% veilige en pijnloze non-perioxide behandeling, uitgevoerd door goed opgeleide, ervaren tandcosmetici, die de nieuwste technieken beheren.

Daarnaast zijn we revolutioneer op het gebied van tanden bleken omdat we gebruik maken van een uniek, exclusief wereldwijd, gepatenteerd peroxidevrije Pre-Filled Teeth Whitening Tray (een gevuld siliconen tandenbitje). Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan en de behandeling kan probleemloos worden herhaald voor een optimaal, blijvend resultaat.

Na een behandeling van slecht 20 min heeft u een prachtig wit resultaat 5 – 15 tinten lichter!!

Zo gaat het in z’n werk

Bij binnenkomst krijg je een uitgebreide uitleg over wat er gaat gebeuren. Je bekijkt samen met Chantal welke tint je nu hebt, dit doet ze met een vitapan. Dit is een rij met tanden in verschillende tinten (geen idee hoe ik het anders moet uitleggen haha)

Hierna worden je tanden voorbereid met een soort scrubje, deze wordt op een vingerdoekje gespoten en haal je zo over je tanden heen. Bij de volgende stap wordt het siliconen bitje in de mond geplaatst, hierin zit de gel die ervoor zorgt dat de gele waas verdwijnt. Doordat de blauwe lamp erop geplaatst wordt, word de gel geactiveerd. Dit duurt zo’n 22 minuten, het is pijnvrij en het bitje zit comfortabel genoeg. Het enige wat enigszins een beetje ongemakkelijk is, is het gekwijl op het einde hahaha! Na de inwerktijd spoel je even na en tadaaaaaa!

Resultaat van het tanden bleken

Hoeveel tinten lichter je tanden worden ligt aan de natuurlijke witheid van je tanden. Wat deze gel namelijk doet is alle vuil van o.a. koffie, thee en eten verwijderen. Wat er dus overblijft verschilt per persoon! Bij mij zijn ze maar liefst 8 tinten lichter geworden, ik ben dan ook erg blij met het resultaat. Op de foto’s die ik zelf genomen heb zie je het verschil niet goed, dat ligt toch echt aan de foto want in het echt was het veel beter zichtbaar. Op de Facebook pagina van So BeYoutiful staan betere voor en na foto’s van klanten.

voor en na foto's na het tanden bleken

Pijnloos tanden bleken

Qua pijn is het inderdaad pijnloos, ik heb tijdens en na de behandeling nergens last van gehad. De enige last die ik ervaarde was dat ik 24 uur geen koffie mocht drinken 😉

Hoe lang houd je resultaat

Hoe lang het resultaat blijft is per persoon verschillend en ligt ook erg aan je consumptiegedrag. Gemiddeld een half jaar tot driekwart jaar, maar als je rookt, veel koffie drinkt etc. dan zal het resultaat minder lang zichtbaar zijn.

Coconut charcoal

Om er zo lang mogelijk plezier van te hebben kun je om de paar dagen je tanden poetsen met coconut charcoal, dit is een actieve houtskoolpoeder gemaakt uit de kokosnoot. Deze staat er om bekend om vuil te absorberen en zo je tanden schoon te houden. Dit kun je gewoon in de salon kopen en kost €24,95,- inclusief een tandenborstel

Hoeveel kost het

De kosten voor het tanden bleken zijn €89,-. Ik heb zelf voor deze behandeling betaald en ben ook zeker van plan om het vaker te doen. De hele maand mei 2019 heeft So BeYoutiful een actie, je betaald namelijk nu maar €69,- voor een behandeling.

Veel liefs,
Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *