cadeau

Mijn top 10 cadeautips onder de €20,-

December is de maand van de cadeautjes. Cadeautjes voor de kids, voor de man, voor familie…..En dan vergeten we vaak onszelf. Wat vaak resulteert in of geen cadeau of een paar sokken 😉 Dit jaar wordt het anders met mijn top 10 cadeautips onder de €20,-

Make-up

Voor de echte beauty liefhebbers onder ons is een make-up item altijd een goed idee. Mijn top 3 van favoriete make-up producten deel ik graag met jullie.

 1. L’Oréal Paradise Extatic Mascara
  Niet alleen een mond vol, maar ook nog eens mooie volle wimpers
 2. Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer
  Last van donkere kringen onder de ogen? Deze concealer laat je er binnen een mum van tijd weer stralend uitzien.
 3. Miracle Complexion Sponge – beautyblender
  Een prachtige egale huid krijg je door met dit sponsje je foundation en/of concealer aan te brengen. Al jaren mijn favoriet!
Spellen

Ergens waar ik altijd blij van wordt is samen een spel doen. Vooral als de vrienden op bezoek komen is het lachen, gieren en brullen geblazen!

 1. De jongens tegen de meisjes bordspel
  Toch wel mijn favoriete spel. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen hoe het er dan aan toe gaat op een avond!
 2. Meidenavond
  Zelfs als je je vriendinnen al eeuwen kent komen er verrassende verhalen naar boven…En herinneringen 😉
 3. Vertelis
  Dat ik hou van een goed gesprek mag nu wel duidelijk zijn. Ik heb onlangs beide edities (relatie & gezin) gekocht. De gezinseditie hebben we al uitgeprobeerd. Erg leuk om zo tot een gesprek te komen. Ook verrassend om te weten wat er allemaal afspeelt in het hoofdje van je kind 😉
Boeken

Ik ben gek op een goed boek. Toch ben ik over het algemeen een recreatie lezen (zo noem ik het maar even). Dus ik lees voornamelijk in de zomervakantie. Wie herkent dat ook? Maar een top 3 kan ik zeker maken.

 1. Op zoek naar de ware – Deel 1
  Als je van erotische romans met inhoud houd. Dan zijn de boeken van Jennifer Probst een absolute aanrader. Ik kom net tot de ontdekking dat er een deel 5 bij is gekomen….Dus die komt op mijn wenslijstje te staan.
 2. Wat jij niet ziet
  Hou je van de wat meer spannende boeken dan is deze zeker een aanrader. Het eind spookt nog steeds door mijn hoofd….Die zag ik niet aankomen!
 3. De logica van geluk
  Psychologie is voor mij altijd interessant. Als er dan ook een boek voorbij komt die past bij mijn zienswijze ben ik om. Onlangs kwam deze binnen en sjonge jonge wat heb ik hem verslonden. Heerlijke denkwijze en hij mag dus zeker niet ontbreken op de lijst

Heb jij nog leuke cadeautips die je graag wil delen met ons? Laat het dan even weten hieronder.

En voor alle dames waarvan de vent wel een stille hint kan gebruiken (mijn eigen vent ook hoor)… Stuur hem je verlanglijstje gewoon even door. Want als je verwacht dat hij dit jaar ineens wel aan je denkt… Dan kan ik je uit de droom helpen hahaha.

Veel liefs,

Marloes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *