marloes met tips om slanker te lijken

4 ultieme tips om slanker te lijken precies waar jij wil!

Er slanker uitzien zonder een dieet en juist op de plekken waar jij slanker wilt zijn… Het klinkt vast als muziek in je oren. En dat ook nog eens zonder een of ander sla dieet. Wat wil een vrouw nog meer!

Dit artikel is gepubliceerd in mei 2017. Hij is in augustus 2018 volledig geoptimaliseerd én voorzien van nieuwe content.

Er zijn drie delen van ons lichaam waar we de meeste klachten over hebben. Buik, billen en heupen! Zo wil de ene graag een plattere buik hebben terwijl de ander wel graag wat minder volle heupen en billen zou willen hebben.

Ik zie dat veel vrouwen juist proberen om deze onzekerder te verbergen achter meters stof en saaie kleuren. Terwijl het ook anders kan! Veel simpeler, leuker en mooier.

Onzeker over je heupen en billen?

Zou je graag wat centimeters van je heupen en billen willen laten verdwijnen? Probeer ze dan niet angstvallig te verstoppen achter naar beneden getrokken truien en topjes. Draag gewoon een jasje en een broek of rok in dezelfde kleur. Gooi er een kleurrijke top onder en je zult een stuk slanker lijken bij je heupen en billen. De aandacht gaat namelijk nu naar een ander deel van je lichaam.

Onzeker over je buikje?

Zou je graag je buikje willen laten verdwijnen? Draag dan je top en je broek in dezelfde kleur. Draag er een opvallend jasje of vestje op en je buikje zal geen onbedoelde aandacht krijgen. Heb je een smalle taille? Dan komt deze nu juist helemaal tot z’n recht.

Het moment dat ik dit artikel heb geschreven was het tijdens de koude dagen. Nu is het inmiddels zomer 2018 en het is heet mensen… Ik vul dan ook graag het blog aan met tips voor de warme dagen. Want wie draagt er nu laagjes met 33 graden 😉

Donker en licht

Stevige billen, benen en/of heupen kun je slanker laten lijken door gebruik te maken van licht en donker. Verleg de aandacht van je onderlichaam simpelweg naar boven met een lichtere kleur top. Lichte kleuren trekken namelijk meer aandacht en tadaaaa laat dat juist de aandacht weghalen bij je onzekerheden. Zelf draag ik graag een rok tijdens de warme dagen, het juiste model rok doet ook wonderen.

slanker lijken kledingtips

Ik draag mijn favoriete kokerrok het liefs met een basic top, in een lichtere kleur!

Prints

Wil je graag wat minder aandacht besteden aan je buikje en heb je geen zin aan zwart. Draag dan een printje! Printjes zorgen er namelijk net zoals bij zwart voor dat je diepte niet goed kan zien. Hierdoor ontstaat er een mooie afleidingsmanoeuvre haha! Als ik een jurkje draag, draag ik hem het liefst met een printje!

slanker lijken

Mijn favoriete jurkje deze zomer

Of het nu zomer of winter is… Je weet nu precies welk trucje de aandacht weghaalt van je onzekerheden. Ik moet zeggen dat ik op alle plekken wel wat slanker wil lijken hahaha… Welk trucje ik gebruik heeft dan ook te maken met het kledingmodel wat ik op dat moment draag.

Veel liefs,
Marloes

Comments 1

  1. Pingback: 3 styling tips voor witte sneakers in de winter - La confianza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.