Waar vind je de leukste zwangerschaps-kleding

Waar vind je nog leuke zwangerschapskleding? Want ligt het nu aan mij of is zwangerschapskleding de afgelopen jaren stil blijven staan. Het is alweer heel wat jaren geleden dat ik in positiekleding te vinden was. Maar het lijkt wel of er niks is veranderd. Zo kreeg ik dan ook vorige week de volgende vraag.

“Hoi Marloes, ik zou wel eens wat willen lezen aan tips over leuke, hippe zwangerschapskleding. Ben momenteel zwanger van de tweede en vind zoveel lelijks in de winkels. Wil er gewoon een beetje hip uit blijven zien.”

Ik ben op zoek gegaan naar hippe, stoere en trendy zwangerschapskleding, die ook nog een beetje betaalbaar blijft. En ik moet eerlijk bekennen het was best een zoektocht. Ja, hier en daar zat er wel eens wat leuks tussen. Maar dit was meer een uitzondering op een hele zwangerschapscollectie.

Zwangere vrouw die buik vast houd

Hippe zwangerschapskleding winkels

Ik heb het internet afgespeurd en heb de volgende (online) winkels gevonden.

  • H&M MAMA: deze winkel is natuurlijk altijd on trend en zoals we kunnen verwachten is ook hun zwangerschapskleding lekker hip.
  • Mango: Ze hebben geen mega grote collectie, maar wat er te vinden is is zeker de moeite waard.
  • Topshop: Ook deze online winkel staat bekend om zijn hippe en stoere kleding. En gelukkig zien we dit ook terug in hun zwangerschapslijn
  • ASOS: Deze online winkel staat niet alleen bekend om zijn trendy kleding. Maar ook om zijn zachte prijzen. En ook hier kun je veel leuke en hippe zwangerschapskleding vinden.

Niet alles hoeft uit de zwangerschapscollectie te komen

Wanneer je zwanger bent hoeft natuurlijk niet je hele outfit uit de zwangerschapscollectie te komen. Zo kun je hele leuke basic items scoren en deze opleuken met een stoer vest of een trendy jasje uit de gewone collectie. En zolang er maar genoeg stretch in zit kun je ook gewoon shoppen naar een gebreid jurkje of wat dacht je van een wikkeljurkje.

Zoals je ziet heb ik geen hele waslijst aan winkels en merken opgesomd. Simpelweg omdat de meeste collecties niet volop de leukste en hipste kleding hebben voor de zwangere vrouw. Mocht jij natuurlijk een merk of winkel kennen die dat wel heeft. Laat het dan vooral weten bij de reacties.

Veel liefs,
Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *