Wat neem ik mee op vakantie? De leukste vakantie outfits!

De zomer is begonnen, de tijd dat we weer massaal op vakantie gaan. Maar wat neem je mee op vakantie en wat zijn de leukste vakantie outfits? Ga je weer koffers volgooien met kleding die je toch niet aantrekt. Of ga je slim inpakken én ook nog eens stijlvol de vakantie door!

Vakantie outfits, waar begin je mee?

Je halve garderobe in de koffer douwen, onder het mom je weet maar nooit. Tja het is een idee, of het de juiste is weet ik niet. Want we willen het graag ook na de welverdiende vakantie weer schoon terug in de kast leggen. Dus dat betekent hoe meer je mee neemt, hoe meer was je hebt na die tijd 😉

Begin deze vakantie eens met een plan! Namelijk welk kleurschema wil je aanhouden? Dat wil zeggen welke basis kleuren neem je mee en welke accentkleuren gaan de boel wat opvrolijken? Zo zorg je ervoor dat alles goed bij elkaar past. En dat je niet teveel of te weinig meeneemt!

Basiskleuren zijn neutralen, dat wil zeggen. Zwart, wit, grijs, taupe, camel, beige, kaki, donker blauw etc. Accentkleuren zijn kleuren die we ook in de regenboog terug kunnen vinden, deze kleuren vallen op!

Wist je dat de basis kleuren die je goed staan heel makkelijk terug zijn te vinden in je uiterlijk? Check dit blog maar eens!

Prints

Als rasechte printjes lover kan het natuurlijk niet anders dat er ook wel een printje in mijn koffer zit. Let wel op bij printjes, deze zijn wat moeilijker te combineren met elkaar. Zorg daarom dat je printjes alleen in je tops terug laat komen of alleen in je rok/broek. Zo kun je gewoon eindeloos blijven combineren met je vakantie outfits!

Vakantie jurkjes

Het liefst gooi je de hele koffer vol met een paar jurkjes en tadaaaaa. Op elke vakantie foto sta je weer in dat zelfde jurkje. Een jurkje is leuk, maar daar trek je een keer een ander paar schoenen onder en het blijft nog steeds hetzelfde jurkje.

Neem daarom naast je favoriete jurkjes, ook wat rokken, shorts en tops mee. Deze kun je namelijk op verschillende manieren combineren en zo heb je een scala aan vakantie outfits!

Welke schoenen neem ik mee op vakantie?

Loop jij ook het liefste op je favoriete slippers of sneakers. En ligt de rest van je schoencollectie nog in de koffer? Wees dan eens eerlijk tegen jezelf, waar loop je het liefste op en wat ga je doen deze vakantie. Zijn dan echt die 10 paar schoenen nodig? Gebruik de basis kleuren ook voor je schoenen, en dan heb je helemaal niet veel schoenen nodig!

15 items 18 outfits

Nu je precies weet wat werkt voor je en je een perfect plan hebt. Is het maken van setjes toch wel het leukste deel. Oké oké, de vakantie is natuurlijk het leukste.

Pak als eerste de echte eyecatchers uit de kast. Welke wil je echt graag meenemen? Welke basis items passen hierbij? En heb je dan genoeg styling mogelijkheden? Maak keuzes! Je hoeft echt niet alles mee te nemen. En bedenk vooral, wat ga je doen op vakantie en wat is het weer? Wees realistisch! Probeer zoveel mogelijk setjes te maken met de items die je mee wilt nemen.

Maak foto’s van de verschillende outfit mogelijkheden, zo zit je nooit zonder inspiratie!

Welke accessoires neem je mee?

Accessoires kunnen je outfit helemaal afmaken. Ik draag het liefst oorbellen, deze neem ik dan ook mee op vakantie. Draag jij liever armbanden of kettingen, neem deze dan mee. Voordat je de koffer inpakt leg je al je outfit mogelijkheden eens op het bed en zoek je je accessoires uit die passen bij deze outfits. Zo neem je alleen mee wat je ook echt gaat dragen.

Wil je het hele jaar door geen kledingstress? Ontdek dan mijn geheim van de perfect garderobe.

in 5 stappen de
perfecte garderobe

wil je mijn geheim ook ontdekken?


KIJK HIER SNEL VERDER!

Je weet nu precies hoe je koffer nog makkelijk dicht kan en je toch eindeloos kunt combineren met de leukste vakantie outfits. Maar het allerbelangrijkste is dat je geniet op je welverdiende vakantie. Voor iedereen die nog gaat! Een hele fijne vakantie 😎

Veel liefs,
Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *