Vrouw met flared jeans en zwart jasje

Welke schoenen passen onder de flared jeans

Hij is lekker retro, ik heb het natuurlijk over de flared jeans. Maar welke schoenen passen er nu onder de flared jeans? Ik laat je 5 verschillende looks zien en welke schoenen ik erbij style. Ennnn je kunt ook nog meedoen aan een leuke winactie, daar vertel ik je aan het eind van dit blog wat meer over.

Mijn favoriete flared jeans is die van Levi’s. Hij zit heerlijk, loopt niet uit en houd de boel mooi op z’n plaats 😉 Ik draag er altijd hakken onder, zo zorg je ervoor dat dit model het mooist tot z’n recht komt. Loop je liever niet op hakken, een klein blok hakje doet ook al wonderen.

Casual look

Ik hou van een casual look met een trui, het is lekker warm en zit heerlijk. Een trui zorgt wel snel voor wat meer volume, daarom draag ik de trui altijd voor iets in de broek. Zo komt je figuur mooier uit! Onder deze look draag ik donkerblauwe hakken, doordat de kleur doorloopt lijken je benen langer en slanker.

Vrouw met flared jeans en blauwe trui

Een lekker kleurtje

Met een kleurrijke top maak je een echt statement. Bij deze look draag ik de top helemaal in de jeans. Hierdoor komt de aandacht op je taille te liggen en lijken je benen langer. Deze Levi’s heeft een shaping effect, dus hij houd ook alles mooi op z’n plaats.

Vrouw met flared jeans en kleurrijke top

Ton sur ton

Het altijd chique ton sur ton doet het altijd goed. Hierdoor lijk je langer en slanker. En de lange blazer zorgt ervoor dat je heupen ook nog eens minder opvallen.

Vrouw met flared jeans en lange blazer

Het stoere jasje

Een stoer jasje geeft de look meteen een andere vibe. Het jasje wat ik hier draag is mooi getailleerd zodat mijn figuur mooi uitkomt. Voor deze look heb ik gekozen voor lichtere enkellaarsjes. Let wel op dat je nu drie kleurvlakken ziet. Het jasje, de jeans en de schoenen, deze zorgen ervoor dat je iets kleiner lijkt. Nu kan ik deze look prima hebben met mijn bijna 1.80, maar ben je wat kleiner kies dan voor dezelfde kleur schoenen dan de broek.

Vrouw met flared jeans en army jasje

Stijlvol zwart

Zwart de kleur die er altijd stijlvol uitziet. Voor deze look draag ik een zwarte blouse en een kort zwart jasje. De mouwen heb ik wat omgeslagen, zo gaat de aandacht meer naar je taille. En deze outfit heb ik afgemaakt met een paar zwarte hakken. Doordat de top en het jasje donkerder van kleur zijn dan de jeans, vallen mijn benen nu wat meer op. Ben je wat onzeker over je benen, kies dan liever de donkerste kleur altijd onder.

Vrouw met flared jeans en zwart jasje

Welke look is jouw favoriet?

Win deze gave tas

Zie je dat gave tasje die bij elke outfit past? Deze heb ik gekregen van SAC16 en wat nog leuker is dat ik er ook eentje mag weggeven. Wat je daarvoor moet doen is naar de onderstaande Instagram post gaan en laat mij daar weten waarom jij deze tas verdiend. Eind november maak ik de winnaar bekend.

Wil je niet wachten en deze tas meteen scoren? Met de kortingscode MARLOES15 scoor je deze en alle andere tassen met 15% korting op SAC16 Vanaf €10,- en de hele maand november geldig!

https://www.instagram.com/p/B4fE_fTJkXA/?utm_source=ig_web_copy_link

Veel liefs,
Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.