Deze trui past bij jouw figuur!

De herfst is nu echt begonnen, de kachel staat weer aan, de bladblazers maken overuren en de winterjassen zijn allemaal weer tevoorschijn getoverd. Tijdens deze koude dagen is een lekkere warme trui absoluut geen overbodige luxe. Een trui kan je alleen wel snel voller laten lijken en sommige modellen zullen je figuurtype niet echt goed doen.

Weet je nog niet welk figuurtype je hebt? Check hem dan hier!

Zandloper & Acht figuur | De X en het 8 figuur

Kies voor een (licht)getailleerd model zoals hieronder. Let erop dat je trui niet op het breedste punt van je heupen valt, dan lijken ze namelijk onnodig breder. De ronde onderkant van de linker trui zorgt ervoor dat je heupen een stuk smaller lijken en de v-hals zal je bovenlichaam slanker laten lijken.
trui-zandloper trui-zandloper-acht

Het Peer figuur | A figuur

Voor jou is het belangrijk dat je schouders in balans komen met je heupen. De off shoulder is hier absoluut geschikt voor, deze zorgt meteen voor meer balans. Is dat je te koud deze dagen? Kies dan voor een lekkere col die wat breder valt, deze zorgt voor meer volume bij je schouders. De getailleerde modellen zorgen er ook nog eens voor dat je mooie wespentaille tot zijn recht komt. Ook voor jou geldt, laat je trui nooit op het breedste punt van je heupen eindigen.
trui-peer-figuur trui-peer-col

Het Appel figuur | De O

Een soepel vallende trui is voor jouw figuur de beste keuze, laat de grove truien liever in de winkel liggen. Een v-hals zal je bovenlichaam smaller laten lijken en is hierdoor een van je beste keuzes.
trui-appel-plus trui-appel

De rechthoek | Het H figuur

Wil je meer rondingen creëren? Kies dan voor ronde prints of een ronde hals.
Ga je juist voor de sportieve look, kies dan voor een wat rechter model met een ronde hals.
trui-h-figuur trui-recht-figuur

De omgekeerde driehoek | Het V figuur

Houd je trui lekker rustig en kies niet voor grove breisels. De v-hals zal je bovenlichaam een stuk smaller laten lijken. Ook een leuk model voor jou is de trui met trompet mouwen, deze zorgen voor wat meer volume rond je heupen en brengt zo meer balans tussen schouders en heupen.
trui-v-figuur trui-v-figuur-2

Met de koude dagen die eraan komen kun je wel een lekker warme trui gebruiken. En nu weet je precies welke trui jouw figuur het mooiste laat uitkomen. Ben jij iemand die graag een lekkere warme trui draagt? Of pak je toch liever wat anders uit de kast?

Veel liefs,

Marloes

Comments 2

    1. Post
      Author

      Leuk is die hè ? Wat ook zo fijn is aan de ronde onderkant is dat hij je heupen heel wat smaller laat lijken. Dat is toch een win win situatie ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *