Wenkbrauwen voor en na het epileren en verven

Je wenkbrauwen doen zoveel voor je uitstraling

Wenkbrauwen zijn hot de laatste jaren. Waar ze in eerdere jaren nog geëpileerd werden tot minuscule lijntjes. Mogen ze nu volop aanwezig zijn. Hoe voller hoe beter zelfs. Wenkbrauwen doen iets extra’s voor je gezicht. Je kunt ze zien als de lijst om een prachtig schilderij. Zonder lijst is het schilderij niet af.

Maar wat nu als je niet gezegend bent met volle wenkbrauwen? Wat doe je dan? Zelf heb ik een redelijke wenkbrauw al zeg ik het zelf. Niet te dun, maar het mag best iets voller. Daarbij zijn ze vrij licht van zichzelf. Hierdoor voegen ze niet echt veel toe aan mijn gezicht.

Mijn eigen wenkbrauwen. Niks aan gedaan

Elke dag besteed in tijd en aandacht aan mijn wenkbrauwen. Ik teken ze in met een wenkbrauwpotlood. Zo krijgen ze meer kleur en vorm. Je ziet al duidelijk een verschil op onderstaande foto.

Bijgetekend met een wenkbrauwpotlood Anastasia brow wiz

Mijn wenkbrauwen betekenen zeker iets voor mij. Zonder ze bij te werken voelt het kaal en niet af. Ik kleur en epileer ze af en toe zelf of bij een schoonheidsspecialiste.

Gisteren ging ik een stapje verder en ben ik bij studio Mint geweest voor een wenkbrauwstyling. Emmy is een expert in wenkbrauwen. Ik was erg benieuwd hoe zij mijn wenkbrauwen zou stylen en of ik nog wat nieuws kon leren van haar.

Emmy begreep meteen wat ik graag zou willen met mijn wenkbrauwen. Ik vind het persoonlijk erg mooi als ze wat strakker en rechter zijn. Met een mooie hoek die je ogen optisch liften (wat een eisen hé). Ik kreeg de tip mee om een tijdje uit een bepaalde wenkbrauw zone weg te blijven. Hierdoor hebben de haartjes weer kans om bij te groeien. Ze legt precies uit hoe en waarom.

Hierna heeft Emmy ze in vorm geëpileerd en gekleurd. In eerste instantie is het altijd even schrikken in de spiegel, door de kleur lijken ze heel heftig. De verf komt namelijk ook een beetje op je huid. Maar de kleur wordt al snel wat minder intens.

Wauw! Thx Emmy

Ik ben helemaal happy met mijn wenkbrauwen en vind de vorm prachtig. Precies zoals ik bedoelde. Je ziet dat ze mijn gezicht zoveel meer karakter geven en mijn ogen spreken nog meer dan ze al deden. Ik kreeg nog wat nieuwe en handige tips mee voor het bijwerken van mijn wenkbrauwen met make-up.

Bij jezelf aan de slag gaan is altijd wel een beetje tricky. Je epileert al snel teveel en voordat je het weet zit je met een gek streepje die je gezicht niet echt flateerd. Daarom raad ik iedereen aan eens naar een expert te gaan. Het maakt zoveel verschil en het geeft zo’n verzorgde look. Dan nog niet te spreken over de tijd die het je scheelt in de ochtend met bijwerken…..

Als je op zoek bent naar een expert dan raad ik je aan eens een afspraak te maken bij studio mint in Hengelo. Een complete wenkbrauwstyling kost daar €24,50. Dit is inclusief:

– Vormgeven doormiddel van meten en epileren
– Verven
– Passend wenkbrauw make-up advies
– Uitleg om het thuis bij te houden

Deze complete styling sessie is dus maar eenmalig. De volgende keer betaal je alleen voor het epileren en verven van je wenkbrauwen.

Hoe style jij je wenkbrauwen? Ik zou het heel graag willen weten 🙂
Laat het hieronder bij de reacties achter.

Veel liefs,

Marloes

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *