Met stralende ogen steel je altijd de show!

Je ogen zijn de spiegel van je ziel. Deze uitdrukking ken je vast wel. En het klopt dat met stralende ogen je altijd de show steelt.  Het heeft gewoon iets magisch als ze stralen.

Nu kunnen de kleuren van je kleding je ogen nog meer laten stralen. Het enige wat je daarvoor moet weten zijn de kleuren die in je persoonlijke uiterlijk zitten.

Dit artikel is gepubliceerd in mei 2016. Hij is in augustus 2018 volledig geoptimaliseerd én voorzien van nieuwe content.

Ontdek je eigen kleuren

Bekijk jezelf eens goed in de spiegel of nog makkelijker maak een selfie. Doe dit wel met je gezicht richting het daglicht, dan zie je namelijk de kleuren het beste.

Ik zal je aan de hand van mijn eigen selfie laten zien hoe ook jij je persoonlijke kleuren makkelijk kunt ontdekken.

Let op dat de kleuren op jouw beeldscherm anders over kunnen komen dan op mijn beeldscherm.

ogen laten stralen met kleur

Zo van een afstand zie je al wat kleuren terug in mijn uiterlijk, de eerste die opvalt is de kleur blauw van mijn ogen. Maar we gaan wat dichterbij kijken en ontdekken welke kleuren we nog meer terug kunnen vinden.

Haarkleur

Mijn haarkleur wordt normaal bepaald bij de kapper, dus ik moet even heel goed kijken bij de uitgroei wat mijn natuurlijke haarkleur is. Dit is meer een peper en zout kleurtje en nauwelijks zichtbaar tussen al mijn highlights. Ondanks dat ik vaak bij de kapper zit, blijft dit een van mijn persoonlijke kleuren die mij altijd goed zal staan.

ogen laten stralen met kleur (2)

Ogen

Als je jouw ogen mega wil laten opvallen draag dan een kleur dicht bij je gezicht die terugkomt in je ogen. We kijken van heel dichtbij welke kleuren we terug kunnen zien. Bij mijn ogen zie je de lichte blauwe kleur van mijn iris duidelijk, maar ik zie ook wat taupe om mijn pupil heen (is op de foto lastig terug te zien). De ring om mijn ogen is een wat donkerder kleur blauw. Dus in mijn ogen zijn al drie verschillende kleuren terug te zien. Dat kan bij iedereen anders zijn. Deze drie kleuren zorgen bij mij voor een stralend effect!

ogen laten stralen met kleur (3)

Oogwit

Een kleur die je ook goed terug kunt vinden is je beste kleur wit. Hiervoor kijken we naar je oogwit. Nu denk je vast dat is gewoon wit. Maar houd er eens een spierwit blaadje naast. Lijkt hij dan nog steeds spierwit? Of gaat hij meer richting het gebroken wit. Of lijkt hij juist wat meer gelig?

ogen laten stralen met kleur (4)

Steel de show met stralende ogen door deze drie simpele stappen te doorlopen. En onthoud dat dit maar een paar top kleuren binnen je kleurenpalet zijn.

Welke kleuren heb jij vandaag ontdekt? En zijn deze kleuren ook terug te vinden in je kledingkast?

Veel liefs,

Marloes

Comments 4

  1. Pingback: Wat neem ik mee op vakantie? De leukste vakantie outfits! - La confianza

  2. Pingback: Zomertype, welke kleuren staan mij? - La confianza

  3. Pingback: Wintertype, welke kleuren staan mij goed? - La confianza

  4. Pingback: Herfsttype, welke kleuren staan mij goed? - La confianza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.