Zelfverzekerd op de foto?

Iedereen kan het, ook jij! Wil jij?

  • Spontaan op elke foto staan
  • Precies weten hoe je moet poseren
  • Meer zichtbaar zijn
  • Authentiek en niet perfect overkomen
  • Jezelf als personal brand gaan neerzetten?

Doe dan gratis mee aan de 7 daagse challenge: zelfverzekerd op de foto.
Hierin ontdek je, hoe ook jij de leukste en mooiste foto's van jezelf kunt (laten) maken.

De challenge vindt plaats in een besloten Facebook groep. Daar komt elke dag een video live, met de leukste en meest inspirerende opdrachten.

De challenge start op maandag 8 maart en duurt 7 dagen.

.
Image

zij gingen je voor


“Voor mij is het belangrijk dat ik uitstraal wie ik echt ben. In deze challenge ontdek je in een korte tijd hoe je jezelf beter presenteert op foto's.
Marloes is heel open en dat zorgt ervoor dat je makkelijk meedoet met de opdrachten.
En juist actie ondernemen zorgt ervoor dat dit voor mij een geslaagde challenge is!”

Connie Franssen

“Deze challenge heeft me echt meer zelfvertrouwen gegeven. Soms is het ook een drempel die je over moet, gelukkig heb ik dankzij Marloes ontdekt dat je je mindset ook positief kunt beïnvloeden. Het is een super leuke challenge waarbij ook de onderlinge communicatie tussen de deelnemers respectvol en positief is.
Ik zou dan ook iedere onderneemster, die wat aan haar zelfvertrouwen wil doen aanraden om mee te doen.”

Janet Piek

“De opdrachten zijn makkelijk en leuk om te doen. En ze kosten ook niet zoveel tijd, dus dat is een echte plus. Ik ervaar je als behulpzaam en oprecht, en vind vooral jouw openheid over je eigen ervaringen (en ook je eigen struggle die je overwonnen hebt) echt fijn! Dat geeft een soort van gevoel dat het voor iedereen haalbaar is en dat straalt ook door. Voor mij is de tip "lachen doe je met je ogen" een echte eye-opener geweest”

Natalia

“Vond het super leuk om mee te doen aan de challenge, ik kan er dan ook zeker wat mee voor in de toekomst.
Maar ook vooral jouw kennis hierin en hoe jij mensen daarin kan enthousiasmeren, vind ik gewoon super!! Echt een aanrader voor iedereen die met meer zelfvertrouwen op de foto wil staan”

Cindy Brookhuis