Zichtbaar vol
zelfvertrouwen


Je personal brand versterken met kleding

hoe fijn zou het zijn…

  • Wanneer je volledig zichtbaar durft te zijn
  • Je jezelf op een authentieke manier kunt presenteren
  • Je weet hoe je kunt opvallen in de massa

Download nu het gratis e-book waarin ik je in 5 stappen laat zien hoe ook jij vol zelfvertrouwen zichtbaar kunt zijn. Door met kleding je personal brand te versterken.

.

Rianne Driessen


Ik heb bij Marloes een training gevolgd. Met mooie tips over je kwaliteiten en hoe je die terug kan laten komen in je kledingkeuze. Marloes kan helder en duidelijk uitleggen. En ik kreeg nog wat mooie persoonlijke tips mee. De training smaakte in ieder geval naar meer dus Marloes, I’ll be back! En een tip van mij als je de training wilt gaan volgen: vraag zoveel mogelijk, want dan passen ze de informatie aan jouw situatie aan, mooi handig!

hoi, ik ben Marloes


Als kind droomde ik er al van om een eigen bedrijf te beginnen. En toch duurde het ruim 30 jaar voordat ik deze stap volledig durfde te zetten. Het moment dat ik mijzelf goed genoeg vond om het met de wereld te durven delen.

Voor mij kwam de omslag toen ik in aanraking kwam met het styling vak. De taal van kleding leerde mij dat ik het allemaal al in mij had. Hetgeen wat mij tegen hield, waren mijn eigen onzekerheden en overtuigingen.

Nu help ik andere ondernemers om in actie te komen. Door op een praktische manier je kennis te laten maken met de wereld van psychologie & styling. 

Je te motiveren om het beste uit jezelf naar boven te halen. En dit vol zelfvertrouwen met de wereld te durven delen.


wil jij volop zichtbaar zijn?


.